Sofie Bollen

Elisabethlaan 40

3200 Aarschot

0468/41 99 50

info@esthetiekmagnifiek.be

 

Steeds na afspraak

Wordt de telefoon niet opgenomen? Spreek gerust een boodschap in.

 

Maandag: 17u - 21u

Dinsdag: 17u - 21u

Woensdag: gesloten

Donderdag: 17u - 21u

Vrijdag: 17u - 21u

Zaterdag: 9u-16u

Zondag: gesloten

 
 
 
 

Om een persoonlijke aanpak en voldoende tijd voor jou te garanderen werk ik steeds op afspraak. Gelieve dus tijdig je afspraak vast te leggen.

 

Tijdens de behandelingen staat het antwoordapparaat aan. Op deze manier kan de behandeling in alle rust worden uitgevoerd en krijg je als klant de volledige aandacht. Als je jouw naam en telefoonnummer inspreekt, wordt je zo snel mogelijk teruggebeld.

 

Omdat ik fulltime werk overdag zal ik mijn verzorgingen tijdens de week vooral 's avonds en op zaterdag overdag uitvoeren.. Op die manier wil ik tegemoet komen aan de werkende mannen en vrouwen die zich ook eens een avondje of op zaterdag willen vrij maken om zich te laten verzorgen

 

Heb je interesse in een cadeaubon, product of meer informatie? Gelieve dan een afspraak te maken zodat ik ook dan voldoende aandacht aan jou kan besteden.

 

Esthetiek Magnifiek maakt ook gebruik van een bankcontact terminal, betalingen kunnen dus zowel contant als via bancontact gebeuren.

 

 

 

Indien je jouw afspraak niet kan nakomen gelieve me dan tijdig te verwittigen a.u.b., u mag altijd zorgen voor een vervangend persoon.

Esthetiek Magnifiek - Elisabethlaan 40, 3200 Aarschot

ENKEL OP AFSPRAAK 0468/41 99 50

Copyright @ All Rights Reserved